De website van Kienkeurig gehacked……Inno Vision Solutions biedt haar kennis en hulp !

De website van Kienkeurig gehacked……Inno Vision Solutions biedt haar kennis en hulp !

Het zal je maar gebeuren……je website is gehacked !

Dan moet je maar met de back-up die er nog was een nieuwe website gaan bouwen, en waar haal je die kennis vandaan? De leerlingen van het ICT-Lyceum van Scalda Terneuzen gingen de uitdaging aan, en in goede harmonie en samenwerking hebben zij hun best gedaan om ons Pakket van Eisen en Wensen te realiseren.

Knap werk van deze dame en heren ! Tevens hebben zij ons “wijs” gemaakt hoe we de website actueel kunnen houden en ons zowel mondeling als schriftelijk de geheimen van WordPress geleerd, zodat wij nu zelf de website kunnen actualiseren.

Stichting Innovision Solutions is een jong leerbedrijf, opgericht in 2010 door leerlingen van het ICT=Lyceum van Scalda Terneuzen. Het doel van deze stichting is door middel van externe projecten uit het bedrijfsleven een educatieve leeromgeving te creëren. Met alle leerlingen van de afdeling ICT, Media en Design ontwikkelen zij websites, en applicaties voor bedrijven en instanties in de omgeving van Terneuzen.


Reageren is niet mogelijk.