Onze trouwe sponsoren realiseren een sfeervolle Kerstviering.

Onze trouwe sponsoren realiseren een sfeervolle Kerstviering.

In December 2017, hebben onze trouwe sponsoren het mogelijk gemaakt, dat de jonge kankerpatiëntjes en de geestelijk en lichamelijk gehandicapte kindertjes, erg genoten hebben van een geweldige Kerstviering. Zelfs de Kerstman was in levende lijve aanwezig met natuurlijk……vele cadeautjes !

Ook de ouders of verzorgers van de kinderen waren erbij en genoten ervan dat hun kind met een blij gezicht genoot van het lekkere gebak, snoep en limonades. Sommige ouders hebben een traantje weggepinkt, zo genoten zij ervan.

Mede namens de kinderen en hun ouders, willen wij vooral de onderstaande Hollandse sponsors bedanken !

OTTO foundation

FOODFOCUS

SOLOWSKI CONSULTANCY

FIRESTOP HOLLAND

VLI 27

STICHTING DWEZNO

STICHTING EVELLIUS

STICHTING JOHANNA DONK

Diverse anonieme sponsoren.

 

 

 

 


Reageren is niet mogelijk.